En kartoffelsalat med nye kartofler er der ikke rigtig noget der slår…………
Men her midt vinter må man jo så tænke alternativt.

Pestoen er i dette tilfælde uden olie, som giver de ovnstegte kartofler et ekstra pift.

 

RETTEN BEREGNET TIL:  2 prs

VAREFORBRUG:

2 bagekartofler ½ spsk. Koldpresset rapsolie flagesalt”Pesto”: 20 gr. Pesto Nordico 20 g revet parmesanost reven skal af ½ citron lidt presset hvidløg flagesalt  

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 2250
  2. Skrub kartoflerne og skær dem i små terninger.
  3. Vend dem med olie og for­del dem på en bage­plade med bagepapir.
  4. Bag kartoflerne i ca. 20 min., til de er gyldne.
  5. Vend dem med pestomix, revet parmesanost, citron­skal og presset hvidløg til en grov pesto.
  6. Drys de bagte kartofler med ”pestoen”, krydr med salt og server salaten som tilbehør.

Kan serveres både kold og varm.

Kategorier: Blog indlæg

Følg