En kartoffelsalat med nye kartofler er der ikke rigtig noget der slår…………
Men her midt vinter må man jo så tænke alternativt.
Pestoen er i dette tilfælde uden olie, som giver de ovnstegte kartofler et ekstra pift.
RETTEN BEREGNET TIL: 2 prs
VAREFORBRUG:
2 bagekartofler ½ spsk. Koldpresset rapsolie flagesalt | ”Pesto”: 20 gr. Pesto Nordico 20 g revet parmesanost reven skal af ½ citron lidt presset hvidløg flagesalt |
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 2250
- Skrub kartoflerne og skær dem i små terninger.
- Vend dem med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag kartoflerne i ca. 20 min., til de er gyldne.
- Vend dem med pestomix, revet parmesanost, citronskal og presset hvidløg til en grov pesto.
- Drys de bagte kartofler med ”pestoen”, krydr med salt og server salaten som tilbehør.
Kan serveres både kold og varm.