Hvad er specielt ved vores forretning og blandinger?

Jeg er kok af profession og lidt en “madnørd”.Måske er det derfor at jeg i en del år har lavet min egen karry, fordi jeg ikke synes, at jeg kan finde ”den helt rigtige” på markedet. Karry er nemlig ikke bare karry! Min påstand er, at man skal have mindst to forskellige i enhver husholdning. Jeg mener faktisk, at oplevelsen af for eksempel boller i karry kan forbedres betragteligt med den helt rigtige blanding.

Missionen

I første omgang har jeg et ønske om at udvikle en serie krydderiblandinger, som alle er mere eller mindre ”karryagtige”. Jeg har færdigudviklet 2 stykker som er klar til produktion. Det er en mild variant, som absolut giver en anden oplevelse end den gængse milde karry, derudover en fiskekarry, som specielt går godt til dampet fisk. Desuden arbejder jeg med en stærk model (den skal vel være der), en rub til grillsæsonen, en ekstra aromatisk blanding, god til vegetarretter og en nordisk opskrift, hvor bæredygtighed er tænkt ind. På sigt skal sortimentet udvides med andre blandinger, rubs og pestomix baseret på lokale/nordiske råvarer. Alle ingredienser vil blive købt økologisk om muligt.

​Vores forretning

Vores virksomhed er en hobbyforretning, hvor vores fokus er på at udvikle noget der ikke pt. er på markedet.
Vi producerer i små portioner, typisk fra 20 – 50 glas pr batch.
Vi har en videnskabelig tilgang til gastronomi, hermed også sagt at der er 100% styr på processerne hele vejen.
Vi bliver såmænd glade, hvis vi giver folk en positiv gastronomisk oplevelse de ikke havde regnet med.

Hvem er jeg

Karsten Klit, 57 år. Bosiddende i Vestjylland. Kok og restauratør gennem 40 år. Jeg arbejder til daglig i en grøn restaurant med stor fokus på bæredygtighed og økologi. Mit hjerte brænder for bæredygtighed i alle former, økologi og CSR, så dette vil helt sikkert være den røde tråd i min virksomhed.

Følg Vores virksomhed er en hobbyforretning, hvor vores fokus er på at udvikle noget der ikke pt. er på markedet. Vi producerer i små portioner, typisk fra 20 - 50 glas pr batch. Vi har en videnskabelig tilgang til gastronomi, hermed også sagt at der er 100% styr på processerne hele vejen. Vi bliver såmænd glade, hvis vi giver folk en positiv gastronomisk oplevelse de ikke havde regnet med.