Beskrivelse
5 karry varianter. Pæn stærk, mild, fisk/skaldyr, til grønne retter og rub & Roll.
Den pænt stærke Karry fra Klittens krydderier anbefales at bruges af dig der gerne vil have en karryret der “sparker” . kan ikke anbefales til børn og personer med sensitive smagsløg.
Ingredienser: Gurkemeje, Chili, ingefær, bukkehornsfrø, spidskommen, hvidløg, koriander, cayenne, peber, kardemomme, muskat, kanel.
Den rimeligt milde karry fra klittens krydderier passe fabelagtigt til bl.a. fisk. Karry’en er som udgagnspunkt til personer der elsker karry, men ikke vil lade smagen overdøve retten.
Den er brugt i boller i karry og kylling i kokos. Er også rigtig god til en mild karrydressing med creme fraiche som base.
Ingredienser: Gurkemeje, ingefær, bukkehornsfrø, spidskommen, hvidløg, koriander, peber, kardemomme, muskat, chili, cayenne, kanel.
Den til fisk og skaldyr anbefales til dampet, kogt og stegt fisk.
F.eks.
kold torsk i karrydressing med rejer
Skindstegt laks med karry mornaysauce
Bouillabaisse af dagens fisk.
Ingredienser: Gurkemeje, ingefær, bukkehornsfrø, spidskommen, hvidløg, koriander, chiliflager, cayenne, peber, kardemomme, muskat, dild, fennikel, kanel, sennep.
Den til grønne retter anbefales til en vegansk curry
Ingredienser: Gurkemeje, ingefær, bukkehornsfrø, spidskommen, sennep, hvidløg, koriander, cayenne, peber, kardemomme, muskat, chili, cayenne, kardemomme.
Rub&Roll kan anbefales til lyst kød der skal grilles, f.eks. kylling, lam, svinekød. Rub kødet godt ind og grill
Ingredienser: Gurkemeje, gochugaru chili, ingefær, bukkehornsfrø, spidskommen, hvidløg, koriander, chiliflager, cayenne, peber, kardemomme, muskat, sennep, sukker.